Guide naar bedrijfsverzamelgebouw

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorruimte of kantoor? Dan kunt u een bedrijfsverzamelgebouw of bedrijvencentrum overwegen! Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste bedrijvencentrum in Nederland.

Bedrijfsverzamelgebouw in Schiphol Airport

Vind een bedrijfsverzamelgebouw in Schiphol Airport in de onderstaand lijst die verwijst naar wat wij zien als de beste bedrijfsverzamelgebouwen in Schiphol Airport. Indien u op de specifieke bedrijvencentrums klikt, ziet u meer informatie over dit bedrijfsverzamelgebouw, zoals locatie, services, faciliteiten en overige dienstenaanbod.

Toon alle business centers in Schiphol Airport

Bedrijfsverzamelgebouw in Schiphol Airport:

Het kantoorgebouw ligt in een van Nederland's meeste succesvolle kantoorparken, "The Transpolis Business Park". Zeer dichtbij de snelwegen die u in verbinding brengen met het centrum van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. 

Het business centre ligt zeer dichtbij het centrale winkelaanbod in Schiphol Plaza en de aankomst- en vertrekhal van de luchthaven. De locatie is eveneens binnen loopafstand van grote hotels, restaurants en openbaar vervoer.

Het business center heeft een eigen parkeerterrein en is dus gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Bevindt zich in Schiphol Center, tien minuten lopen van de vertrek- en aankomsthal. Vanaf Schiphol Plaza gaan er elke 4 minuten bussen richting Avioport, slechts 3 haltes verder. Amsterdam CS is slechts 10 minuten met de trein.

Copyright © 2015 - Kantoren in een bedrijfsverzamelgebouw, bedrijvencentrum of business center – Vind het hier!