Guide naar bedrijfsverzamelgebouw

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorruimte of kantoor? Dan kunt u een bedrijfsverzamelgebouw of bedrijvencentrum overwegen! Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste bedrijvencentrum in Nederland.

Bedrijfsverzamelgebouw in Rotterdam

Vind een bedrijfsverzamelgebouw in Rotterdam in de onderstaand lijst die verwijst naar wat wij zien als de beste bedrijfsverzamelgebouwen in Rotterdam. Indien u op de specifieke bedrijvencentrums klikt, ziet u meer informatie over dit bedrijfsverzamelgebouw, zoals locatie, services, faciliteiten en overige dienstenaanbod.

Toon alle business centers in Rotterdam

Bedrijfsverzamelgebouw in Rotterdam:

Gelegen in het hart van Rotterdamn, ‘s werelds belangrijkste haven. Het center ligt op 2 minuten loopafstand van zowel trein-, bus- en metrostations. Vliegveld Zestienhoven is binnen 20 minuten te bereiken

Het centrum is gelegen in een modern kantoorpark, makkelijk te bereiken via snelweg A16 en op 5 minuten loopafstand van het openbaar vervoer. Rotterdam airport ligt op 20 minuten rij-afstand.

Trein-, bus-, tram- en metrostations bevinden zich in de directe nabijheid van het Groot Handelsgebouw

Het business center ligt op een bedrijvenpark dichtbij Luchthaven Rotterdam en is gemakkelijk te bereiken per auto. Het center ligt ideaal voor de reizende zakenman, die wil opereren vanaf Zestienhoven of in elk geval die mogelijkheid wil hebben. 

Het ligt in een bedrijvenpark aan de voet van de Van Brienenoordbrug, met directe aansluiting op de A16 naar Rotterdam, Dordrecht en Breda. Rotterdam Airport ligt op 30 minuten rijden.

Het Business Center is gelegen aan de Kanaalweg in Arnhem, is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Bovendien is er een eigen parkeerterrein achter het gebouw.

Rotterdam heeft uitstekende verbindingen met Amsterdam en Den Haag en met landen als België en Frankrijk, zowel met de trein als met de auto via de A13 en de A4.

Met de auto rijdt u erheen via de A13 of de A12, u parkeert bij het business center en u blijft net zolang tot u al uw zaken heeft geregeld. Als u in de stad moet zijn, dan is het met de auto of het openbaar vervoer slechts een korte rit naar Rotterdam of Den Haag.

U vindt het Business Center net buiten het centrum van Schiedam bedrijventerrein 's Gravelandsepolder, nabij de afrit van de A 20 en bus 53 stopt voor de deur.

Copyright © 2015 - Kantoren in een bedrijfsverzamelgebouw, bedrijvencentrum of business center – Vind het hier!