Guide naar bedrijfsverzamelgebouw

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorruimte of kantoor? Dan kunt u een bedrijfsverzamelgebouw of bedrijvencentrum overwegen! Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste bedrijvencentrum in Nederland.

Bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam

Vind een bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam in de onderstaand lijst die verwijst naar wat wij zien als de beste bedrijfsverzamelgebouwen in Amsterdam. Indien u op de specifieke bedrijvencentrums klikt, ziet u meer informatie over dit bedrijfsverzamelgebouw, zoals locatie, services, faciliteiten en overige dienstenaanbod.

Toon alle business centers in Amsterdam

Bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam:

Het centrum is gelegen pal naast het World Trade Center, met uitstekende verbindingen per weg, trein en tram. Luchthaven Schiphol is binnen ongeveer 15 minuten per auto te bereiken. Lokale winkels en horeca zijn allen binnen 5 minuten loopafstand. Het gebied kent ook een uitgebreid aanbod aan hotels.

Gesitueerd in het bekroonde World Trade Center van Amsterdam zijn 120.000 vierkante meter aan kantoorruimte, winkelfaciliteiten en conferentieservices. Het WTC ligt pal aan de A10 snelweg en er het treinstation biedt een direct link naar Schiphol. 

Treinstation Sloterdijk zit op nog geen 2 minuten afstand, hier vandaan bent u binnen 12 minuten op vliegveld Schiphol en binnen 6 minuten in het hart van de stad Amsterdam, waar kan worden genieten van de vele geneugtes die de binnenstad van Amsterdam te bieden heeft.

Het business centre is zowel van binnen als van buiten bijzonder fraai. Zeer centraal gelegen, naast de Munt, en voorzien van alle denkbare faciliteiten, is 'DeGeelvinck' de ideale locatie voor iedere onderneming. 

Uitstekende ligging direct naast Station Zuid en Ringweg A10

Het business center is gevestigd in vijf monumentale panden aan de Keizersgracht. Gelegen nabij de Jordaan en op loopafstand van Amsterdam Centraal Station, is dit een van de beste locaties van Amsterdam. 

Het traditionele grachtenpand, voormalig pand van het Centraal Brouwerij Kantoor, biedt 74 werkplekken en 3 vergaderruimtes, inclusief een videoconferentie ruimte. Een unieke locatie op een zeer centrale locatie, goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Het centrum ligt dichtbij de ring A10-Zuid, waarmee snel de A1 en A2 kunnen worden bereikt. Zowel een metro station (Van der Madeweg), trein station (Amstel) en buslijnen zijn makkelijk te bereiken. 

Het business center heeft een goede locatie, gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer

Het Amsterdam Central Business District (CBD) uitstekend per openbaar vervoer te bereiken. U beschikt hierdoor over een locatie in het centrum van de stad met snelle toegang tot het zakelijk centrum.

Copyright © 2015 - Kantoren in een bedrijfsverzamelgebouw, bedrijvencentrum of business center – Vind het hier!