Guide naar bedrijfsverzamelgebouw

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorruimte of kantoor? Dan kunt u een bedrijfsverzamelgebouw of bedrijvencentrum overwegen! Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste bedrijvencentrum in Nederland.

Bedrijfsverzamelgebouw in Eindhoven

Vind een bedrijfsverzamelgebouw in Eindhoven in de onderstaand lijst die verwijst naar wat wij zien als de beste bedrijfsverzamelgebouwen in Eindoven. Indien u op de specifieke bedrijvencentrums klikt, ziet u meer informatie over dit bedrijfsverzamelgebouw, zoals locatie, services, faciliteiten en overige dienstenaanbod.

Toon alle business centers in Eindhoven

Bedrijfsverzamelgebouw in Eindhoven:

Het business center bevindt zich in het commerciële hart van de stad en dichtbij het stadscentrum, winkels en restaurants. Er zijn ook uitstekende transportverbindingen.

Het bedrijvencentrum is gelegen in het noorden van Eindhoven en is via de A50 snel te bereiken. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met het om Eindhoven liggende net van autosnelwegen en het centrum van de stad. Ook met het openbaar vervoer is de locatie snel te bereiken. 

Vlak bij het gebouw bevindt zich op minder dan 10 minuten het centrum van Eindhoven met alle restaurants, cafés en hotels.

Het pand is gelegen aan de Noord Brabantlaan te Eindhoven. Het spraakmakende eigentijdse kantoorgebouw ‘’Luminos’’ met energie label A is gelegen op bedrijventerrein De Hurk, nabij de entree van het kantorenpark ‘Poort van Metz’. 

Het bedrijvencentrum, gelegen aan de rand van de Eindhovense binnenstad, is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en auto. Het ligt op loopafstand van het centrum van Eindhoven.

Het business centrer is gevestigd in het zakendistrict rond Eindhoven Airport

Het bedrijvencentrum ligt op bedrijventerrein Groot Schooten in Helmond, op ongeveer vijftien autominuten van Eindhoven

Het bedrijvencentrum ligt in het centrum van Valkenswaard, op ongeveer vijftien autominuten van Eindhoven en België. Snelle ontsluiting naar de snelwegen rondom Eindhoven. Uitermate geschikt voor handel met het nabijgelegen België.

In het oosten van Eindhoven ligt een bijzonder terrein: Area-C. Een plek waar de kunst van creatie en de kracht van samenwerking iedere dag tot nieuwe en spannende zaken leidt. Kloppend hart is Sectie-C, een verzameling werkplaatsen, ateliers en studio’s waar altijd grenzen verlegd worden.

Copyright © 2015 - Kantoren in een bedrijfsverzamelgebouw, bedrijvencentrum of business center – Vind het hier!