Guide naar bedrijfsverzamelgebouw

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorruimte of kantoor? Dan kunt u een bedrijfsverzamelgebouw of bedrijvencentrum overwegen! Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste bedrijvencentrum in Nederland.

Bedrijfsverzamelgebouw in Den Haag

Vind een bedrijfsverzamelgebouw in Den Haag in de onderstaand lijst die verwijst naar wat wij zien als de beste bedrijfsverzamelgebouwen i Den Haag. Indien u op de specifieke bedrijvencentrums klikt, ziet u meer informatie over dit bedrijfsverzamelgebouw, zoals locatie, services, faciliteiten en overige dienstenaanbod.

Toon alle business centers in Den Haag

Bedrijfsverzamelgebouw in Den Haag:

Het bruisende centrum van Den Haag biedt talloze gezellige horecagelegenheden en in de nabijheid van ‘Den Haag Central Station’ bevinden zich ministeries, het stadhuis van Den Haag en de hoofdkantoren van een groot aantal multinationals.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het kantorencentrum perfect bereikbaar. Het kantoorgebouw beschikt over parkeerplaatsen op eigen afgesloten terrein. 

Het Kon. Paleis bevindt zich op loopafstand tevens zijn diverse winkels en restaurants in de nabije omgeving. Het Centraal Station en verschillende bus- en tramlijnen bevinden zich op loopafstand en de Utrechtsebaan (A12) bevindt zich op enkele minuten rijden.

Gelegen in het nieuwe business center Broekpolder, vlak naast een golfbaan en omringd door kantoren van een aantal multinationals. Nog geen dertig minuten verwijderd van Amsterdam en tien minuten van Rotterdam.

Dit business centre ligt in het Haagse zakendistrict Beatrixkwartier en heeft een locatie met een unieke infrastructuur, aangezien het over de oprit van de A12 is heen gebouwd. De Randstad Rail heeft een halte op 2 min. lopen.

Het Business Center is gelegen op het bedrijventerrein Zichtenburg in Den Haag Zuid-West. Het gebied is zeer goed bereikbaar via de A4 en de N211 en ligt gunstig tussen de stad Den Haag en het Westland. 

Het business center heeft een perfecte ligging betreffende de onttsluiting ten opzichte van het Westland en de doorgaande weg N211/N222, die aansluiting geeft op het rijkswegennet, te weten de A4, A12 en A13.

Het Business Center bevindt zich aan de President Kennedylaan. Goed bereikbaar zowel met openbaar vervoer als met de auto. Het Center ligt aan de rand van het bekende Statenkwartier en om de hoek van het World Forum Den Haag. 

Het Business Centre ligt aan de Bezuidenhoutseweg, op loopafstand van het Centraal Station Den Haag. Het kleinschalige complex ligt nabij het Haagse centrum, dicht bij het Haagse Bos. 

Copyright © 2015 - Kantoren in een bedrijfsverzamelgebouw, bedrijvencentrum of business center – Vind het hier!