Guide naar bedrijfsverzamelgebouw

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorruimte of kantoor? Dan kunt u een bedrijfsverzamelgebouw of bedrijvencentrum overwegen! Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste bedrijvencentrum in Nederland.

Bedrijfsverzamelgebouw in Arnhem

Vind een bedrijfsverzamelgebouw in Arnhem in de onderstaand lijst die verwijst naar wat wij zien als de beste bedrijfsverzamelgebouwen i Arnhem. Indien u op de specifieke bedrijvencentrums klikt, ziet u meer informatie over dit bedrijfsverzamelgebouw, zoals locatie, services, faciliteiten en overige dienstenaanbod.

Toon alle business centers in Arnhem

Bedrijfsverzamelgebouw in Arnhem:

De omgeving Arnhem-Nijmegen staat bekend als een regio voor conferenties en heeft een florerende food en gezondheidssector en bovendien twee universiteiten. In de nabijheid van het centre hebben zich banken en IT-specialisten gevestigd.

Het business center is gelegen op een bedrijventerrein aan de Pleyroute bij Arnhem en is zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. (De Pleyroute is de directe verbinding tussen de A12 (Utrecht-Oberhausen), de A325 (Arnhem-Nijmegen) en de A15 (Tiel-Rotterdam)). 

 

 

Midden in het centrum vind je het business center. Hier kun je een kantoorruimte huren met een fantastische uitstraling en uitzicht op het park. In drie prachtige oude panden recht tegenover Schouwburg Arnhem kun je in stijl werken. 

De bereikbaarheid van het Ondernemerscentrum is ideaal te noemen. Via knooppunt Velperbroek (A-12) komt u op de IJsseloordweg en Westervoortsedijk. Op de Westervoortsedijk wordt u al middels verlichte routeaanduiding naar het Ondernemerscentrum geleid. 

Het Business Center, een uniek en zeer representatief kantoorpand, centraal gelegen op industrieterrein Nieuwgraaf, uitstekend te bereiken vanaf de A12, A50 en A15, biedt u de mogelijkheid om een sfeervolle kantoorruimte te huren met veel faciliteiten en diensten.

Arnhem, Vlamoven is gevestigd op bedrijventerrein “IJsseloord I”, direct gelegen aan de N325 (Pleyroute; Arnhem – Nijmegen) met aansluitingen op de A12 / A15 / A348 / A50. Daarnaast zijn er op loopafstand 3 bushaltes gelegen.

 

 

Het Business Center is gelegen op het bedrijventerrein 't Broek in Arnhem. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar, door de goede aansluiting op het Velperbroekcircuit, A12 (Den Haag-Arnhem-Oberhausen) en de A50 (Den Bosch-Arnhem-Apeldoorn) alsmede diverse bus- en treinverbindingen. 

Het business center bevindt zich buiten het centrum van Arnhem, met een snelle verbinding naar de A12 (Utrecht-Oberhausen), de A325 (Arnhem-Nijmegen) en de A15 (Tiel-Rotterdam). Openbaar vervoer stopt voor de deur en ook een NS station is vlakbij.

Ons ondernemers centrum met ruime parkeermogelijkheden, is gelegen op het industrieterrein Ringbaan-Zuid en gesitueerd recht tegenover het station van Zevenaar.

Copyright © 2015 - Kantoren in een bedrijfsverzamelgebouw, bedrijvencentrum of business center – Vind het hier!