Guide naar bedrijfsverzamelgebouw

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorruimte of kantoor? Dan kunt u een bedrijfsverzamelgebouw of bedrijvencentrum overwegen! Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste bedrijvencentrum in Nederland.

Bedrijfsverzamelgebouw in Alkmaar

Vind een bedrijfsverzamelgebouw in Alkmaar in de onderstaand lijst die verwijst naar wat wij zien als de beste bedrijfsverzamelgebouwen in Alkmaar. Indien u op de specifieke bedrijvencentrums klikt, ziet u meer informatie over dit bedrijfsverzamelgebouw, zoals locatie, services, faciliteiten en overige dienstenaanbod.

Toon alle business centers in Alkmaar

Bedrijfsverzamelgebouw in Alkmaar:

Het business centre ligt op een centrale locatie direct naast Alkmaar CS en op 400 meter van de binnenstad. Het kantoorpand is goed bereikbaar vanaf de A9 en de N9 en beschikt over gratis eigen parkeerplekken voor gebruikers van het gebouw en hun relaties.

Alkmaar, Noord Holland.

Het Business Center ligt in het Westen van Alkmaar, aan de Alkmaarse ring. Tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer; op loopafstand (20 minuten) van Station Alkmaar of u neemt de bus van dit station (lijn 6 of 360).

Schagen, Noord Holland.

Het bedrijvenpark wordt direct ontsloten vanaf de rijksweg strategisch gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar Alkmaar, Den Helder en de wieringermeer. Het bedrijvenpark is gelegen aan de noordwest kant van Schagen en heeft een zeer goede bereikbaarheid

Copyright © 2015 - Kantoren in een bedrijfsverzamelgebouw, bedrijvencentrum of business center – Vind het hier!